Skip to main content

Activiteiten

DigiChambers
Infosessie

Infosessie DigiChambers 2.0

De DigiChambers website (Lancering DigiChambers 2.0 - 21 oktober 2019) heeft een nieuw, gebruiksvriendelijk jasje gekregen.

new york
Netwerking

FIT-Contactdag Noord-Amerika

Naar goede gewoonte accommodeert Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen dit najaar opnieuw een aantal contactdagen met de Vlaamse economische vertegenwoordigers van Flanders Investment & Trad

Brexit - Deal or no deal? 21/10/2019
Opleiding

Brexit - Deal or no deal? 21/10/2019

Op 23 juni 2016 beslisten de Britten om de Europese Unie (EU) te verlaten.Ondertussen is er al veel gebeurd in het politieke landschap waarbij er evenveel voor- als tegenstanders blijken te zijn.

Ambassadeurslunch Brazilië
Netwerking

Ambassadeurslunch Brazilië

Op 22 oktober ontvangt Voka de ambassadeur van Brazilië op een informele lunch. Heeft u vragen over uw lopende zaken in Brazilië of wenst u meer info over het starten met zaken doen? Ontmoet de ambassadeur en vraag naar de mogelijkheden.

haven zeebrugge
Infosessie

Infosessie: Ontdek de ondernemingen in de haven van Zeebrugge

Bent u een exporterend bedrijf uit West-Vlaanderen? Zoekt u daarenboven de best mogelijke logistieke oplossing om uw product vanuit uw thuisbasis te exporteren naar andere locaties in Europa en daarbuiten? Weet dan dat de haven van Zeebrugge uw meest nabije toegangspoort tot de wereld is.

Opleiding

LAB: Customs academy

Ondernemen buiten de EU vereist de juiste kennis van douanezaken. Bereid uw onderneming voor op internationaal handelen met dit nieuwe traject 'Customs Academy'. 

Ambassadeurslunch India
Netwerking

Ambassadeurslunch India

Op 31 oktober ontvangt Voka de ambassadeur van India op een informele lunch. Heeft u vragen over uw lopende zaken in India of wenst u meer info over het starten met zaken doen? Ontmoet de ambassadeur en vraag naar de mogelijkheden.

ING
SD Worx